torstai 23. helmikuuta 2012

Mehut pois

Pusersin itsestäni kyllä viimeisenkin luovuuden pisaran tuossa ennen joulua näissä koruhommissa. Nyt olenkin pitänyt kunnon taukoa helmeilystä. Reilu kuukausi tuossa meni ja käsissäni oli tuon ajan kudinpuikot. Jotainhan sitä käsillä täytyy kuitenkin tehdä! Pikkuhiljaa aloin toipua ja kurkkailemaan helmirasioihini. Sieltähän se innostuskin löytyi kivihelmien alta! Nyt onkin taas syntynyt yhtä sun toista. Tässä kuvia niistä.


Muunnelma Lumi -avainnauhasta - Lumiketju, jossa jään ja lumen tunnelmaa.
Kevät on hieman nostanut päätään ja tämä näkyy tässä avainnauhassa, jossa heleän keväisen värisiä lasihelmiä  yhdistettynä pronssinväriin. Olen huomannut, että korujeni värimaailma muuttuu aika paljonkin vuodenaikojen mukana.
Tämän uskomattoman hienon pöllökellon löysin Bohemia Designilta. Tähän mennessä olen tehnyt sille kaksi erilaista ketjua. Yllä pronssinvärisessä ketjussa larvikiitti -kivihelmiä. Alla erilaisia helmiäislasihelmiä. Tuota ylempää voisin tehdä kaikissa mahdollisissa eri väreissä, jotta löytyis sit joka lähtöön sopiva. Jostain syystä en ole tykännyt viime aikoina pitää rannekelloa niin nyt kelloni kulkee kaulassa. Toivon myös, että vanha sanonta "vahinko ei tule kello kaulassa" pätee ja kuljen vahingoista vapaana pöllö kaulassa ;DD.
Tässä alla sitten koruja, joita tein juurikin sinne joulumyyntiin. Näitäkään en näköjään ollut vielä saanut tänne blogiini.


Howliittipalloja ja savukvartsia pronssinvärisessä ketjussa.Kun näin noita akryylikukkia eräässä helmikaupassa niin oli ihan pakko ostaa niitä ja kokeilla mitä niistä saisi aikaiseksi. Niihin sitten lisäsin helmihattuja ja helmet ja linkitin yhteen pronssinvärisillä metalliosilla niin eikös tullutkin aikamoinen kaunotar :). Lemmikki tuli tälle nimeksi.

Nuo kolme ylläolevaa tein aikalailla samalla kaavalla. Lasihelmiä ja metalliosia. Tällaiset täysin yksivärisetkin ovat välillä tosi kauniita!Tämä yllä oleva koru jäi omaan käyttöön ja onkin tämän hetken yksi lemppareistani!
Tässä toinen tekemäni kaulakello. Valkoista, valkoista :).Viimeisenä jouluksi tekemiäni kirjanmerkkejä. Nämä olivatkin tosi suosittuja!


Oikein hyvää alkavaa kevättä kaikille! Jäämme odottelemaan minkälaisia koruja tuleva kevät tuo tullessaan ;).

5 kommenttia:

 1. Silmää miellyttäviä koruja sulla täällä :) Toi luovuuden ehtyminen ja palautuminen on merkillinen asia - vähän kuin elämän ylä- ja alamäet - aina sitä kuitenkin, pienestä pelosta huolimatta, "palaa raiteilleen"...

  VastaaPoista
 2. Kauniita koruja kaikki!
  Sinulle on postia blogissani :)

  VastaaPoista
 3. Tuo howliittipallokoru ja kirjanmerkit on ihan MAHTAVIA!!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania nuo kirjanmerkit ja tuollaisiin en ole koskaan vielä törmännyt ! Valkoinen kaulakello on ihana!

  VastaaPoista