keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Uusi vaihe silmään

Nyt on innostus taas iskenyt koruntekoon oikein toden teolla :-)! Tuntuu, että olen saanut ihan uuden otteen tähän harrastukseen ja korutkin on jokseenkin erinäköisiä kuin aiemmin. Olen aina tykännyt itselleni enemmän pronssista kuin hopeasta niinpä olen alkanut käyttämään tekemissäni koruissa metallina enempi pronssinväriä.

Tilasin taas myös Kiinasta korunosia ja tällä kertaa siis noita pronssinvärisiä. Eikös olekin ihania?Yksi uusi ihastus on myös Vintaj -korut. Näiltä Vintaj -sivuilta löytyy ihania malleja. Tuollaisia kun voisi tehdä! Kehittelen ja virittelen tuota tyyliä :-). Vintage -koruissahan tuo pronssi on ihan omiaan!

Koruissani on edelleen enimmäkseen lasihelmiä, mutta kivihelmet alkavat myös valtaamaan enemmän tilaa. Ne ovat niin upeita! Näitten "puolijalokivien" myötä olisi myös paineita nostaa hintoja, mutta haluan edelleen, että koruni olisivat kohtuuhintaisia ja näin useammalla olisi mahdollisuus ostaa näitä. Niinkuin alkuun ajattelin koruistani, että ne ovat "luksusta kotiäidin arkeen" ja noilla kotiäidin palkoilla ei paljon koruja ostella... Mutta tässäpä siis uusinta tuotantoani.

7 kommenttia:

 1. Tuo koru,jossa on pöllö välissä on kyllä ihan minun makuuni .

  VastaaPoista
 2. Pöllökoru saa minunkin ääneni, tahi sitten tuo toiseksi alin. Kauniita :)

  VastaaPoista
 3. Upeita koruja!
  Mistä muuten hankit tarvikkeesi?

  -Elisa

  VastaaPoista
 4. Jostain syystä minuun vetoaa nuo vaaleanpunaiset helmet, olenko piiloromantikko?

  VastaaPoista
 5. Näinhän se voi se Meke voi olla ;)! Ja oisko se niin paha olla julkiromantikko??

  Elisa: pääasiassa hankin tarvikkeet ihan täältä Suomesta. Sen verran pienimuotoista tää mun toiminta on, ettei kannata toimituskuluja kauempaa maksaa ja sitä paitsi kun tulee tarvetta ja innostusta johonkin tietynlaisiin helmiin niin mun täytyy saada ne mahdollisimman pian - mieluiten heti :). En malttais odottaa viikkoja lähetystä esim. USAsta. Jonkin verran oon tilaillu noita korujen metalliosia Kiinasta.

  Kiitos teille muillekin kommenteista :)! On kiva saada kannustusta.

  VastaaPoista
 6. Todella kauniita koruja ja noi pöllöt on huikeita! :)
  Meillä on myös korublogi, mutta meidän korut on vähän erityylisiä. Mukava katsella mitä muut on saanu aikaan.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Minna ja Saara :). Kävin teidän blogissa ja siellähän oli hauskoja oivaltavia koruja!

  VastaaPoista