lauantai 12. maaliskuuta 2011

Inspiraation iskiessä...


...koruja tehdään yötä päivää :-). Onneksi inspiraatio ja luovuus iski juuri kun sille oli tarvettakin. Vielä kun saisi luovuutta näiden korujen nimeämiseen... Pitäis ehkä antaa teidän nimetä koruni ;-). Huomenna sunnuntaina Mansikkapaikassa myynnissä on mm. seuraavat.


Howliittipalloja, valkoisia korallihelmiä ja lasihelmiä.Hopeoituja mutkaputkihelmiä, lasihelmiä ja kuutiosärölasihelmiä.Fasettihiottuja ruskeita lasihelmiä, vaaleanpunaisia foliolasihelmiä ja valkoisia makeanvedenhelmiä yhdistettynä putkihelmillä.Kiinalainen kivihelmi, hopeoidut filigreehelmet ja tsekkiläisiä helmiäislasihelmiä.Lasihelmiä, lasihelmiä :).Vihreitä simpukankuorihelmi ja tiikerinsilmähelmiä Tiikerimetsä.Lasten kaulakoru Lauran tähti.Simpukankuoripalahelmiä ja tsekkiläisiä lasihelmiä.Aqua - tuplavaijerissa lasihelmiä.Faith - Preciosa-kristalleja ja ihanan taivaansinisiä helmiäislasihelmiä ketjutettuna hopeoidun Faith -riipuksen kanssa.Punaista, punaista :).

7 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta punaisesta korusta...

  VastaaPoista
 2. Teen kyllä jonkun vastaavan toisenkin. Niin ihana tuo oli :). Jospa tekis itsellekin jotain punaista :).

  VastaaPoista
 3. Kauniita koruja, varmasti näille on ostajia!
  Kuinkas siellä Mansikkapaikassa myynti sujui?

  VastaaPoista
 4. Hyvä myynti oli Mansikkapaikassa. Tosin suuri osa meni mun kavereille, jotka tulivat sinne kun olin kutsunut :). Miten sulla meni myynti siellä ent. työpaikalla?

  VastaaPoista
 5. Ihan hyvin meni mullakin. Ei ihan niitä parhaita päiviä, mutta korulaatikoihin tuli jo kuitenkin tyhjää taas :D Silleen sattu huono viikko, kun paljon oli porukkaa lomalla kun osa lähtee Rukalle torstaina. Mutta pääseepä taas tilaamaan uusia helmiä, jee :)

  VastaaPoista
 6. Vau, tosi kauniita koruja! Etenkin toi Faith pisti silmään. Ihana ja yksinkertainen :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Henkka kehuista. Silloin etenkin tuntee onnistuneensa kun koru miellyttää miehenkin silmää ;).

  VastaaPoista