torstai 3. maaliskuuta 2011

Helmeilevää kevättä!

Huomaan itsessäni selkeitä kevään merkkejä. Neulominen ei enää niin kiinnosta vaan nyt pyörittelen pölyttyneitä helmiäni :). Toissa päivänä löysin eräälle ostamalleni helmelle juuri ne oikeat kaverit. Tässä teille Elina.



Olen myös ollut nyt töissä paikassa, jossa itsekin pidän avainta kaulassa. Tässä uusin avainnauhani puisista omenanvihreistä puuhelmistä ja petroolinsinisestä nahkanauhasta. Mitäs tykkäätte? Kannattaisiko näitä tehdä enemmänkin?




Reilun viikon päästä 13.3. Tampereen Lentävänniemen Mansikkapaikassa järjestetään Naisten Sunnuntai -tapahtuma klo 13 - 15. Ilahduin suuresti kun minut kutsuttiin sinne esittelemään korujani. Sinne pitäisi nyt kovasti jotain esiteltävää. Ainakin Elina on siellä myynnissä. Tiedänpä mitä teen tulevana viikonloppuna ;).

Ihania keväisiä päiviä kaikille!

4 kommenttia:

  1. Tuohan on kiva tuollainen avainnauha :) Tee ihmeessä lisää, saisit varmaan myytyäkin! ^^
    Olen muuten uusia lukija blogissasi :) käy katsomassa omaani >> http://paivakirjanimun.blogspot.com/

    -Milla

    VastaaPoista
  2. Kiitos Milla kommentistasi <3! Onnea sulle häiden järjestelyyn ;).

    -satu-

    VastaaPoista
  3. Ihana Elina!
    Kiva on tuo avainnauhakin, sellainen kevyt! Itse en osaa käyttää nahkanauhaa lainkaan.. :D

    Upeaa että sua on pyydetty tuonne tapahtumaan mukaan! Suosittelen tekemään erilaisia koruja sinne, ja jos ehdit, niin ehdottomasti noita avainnauhoja myös. Itse koen että niillä on usein suurin menekki. Monesti mulle ainakin tulee kyselyjä onko tiettyyn koruun korviksia/rannekorua samaa sarjaa. Eli jos on helmiä jäljellä, niin korvikset vois mennä helposti kaupaksi kans, jos joku kaulakorusta kiinnostuu (ellei sit halua settinä myydä). Rannekorut on monesti kinkkisempiä, kun on niin erikokoisia ranteita, että joku on toiselle liian pieni ja toiselle liian suuri..

    VastaaPoista
  4. Kiitos Zannis kommenteista :). Joo, oon samaa mieltä korvakoruista! Korvakoruihin haluan ehdottomasti käyttää hopeisia koukkuja, muuten käytän myös hopeoituja. Kävin eilen Nokialla Korutaivaassa hankkimassa materiaaleja koruihin (ihan niinkuin mulla ei olis niitä tarpeeksi...) niin sielläpäs ei sitten ollut ollenkaan hopeisia korvakoruja :(. Pitää tilata jostain ja toivoa, että ehtivät tulla.

    Rannekorunkin yleensä teen myös ja jos koko ei satu olemaan sopiva niin mitataan ranne ja toimitan myöhemmin.

    Ideoita on jo paljon koruista, mitä haluaisin tehdä, mutta nuo kaks pikkuruista ihmisen alkua ei oikein mahdollista niiden toteuttamista... Taitaa mennä taas yötöiksi.

    VastaaPoista