lauantai 21. toukokuuta 2011

Tulihan se kesä Suomeenkin!

Olen hakemalla hakenut innostusta korujen tekemiseen, mutta tällä hetkellä oma piha ja puutarha ovat vieneet täysin vapaan aikani. Näin alkukesästäkin on niin ihanaa olla ihan pihalla kun ei ole vielä liian kuumaa 8).

Jotain olen kuitenkin korurintamallakin saanut aikaiseksi. Halusin itselleni kesäsormuksia ja tällaisia hankin. Ostin siis sormuspohjat ja haluamani kapussit sormuksiin erikseen ja sitten liimailin. Kivinä on vasemmalta oikealle sininen pitsiakaatti, sodaliitti, helmiäinen ja turkoosi.Tässä vielä lähempää nuo pitsiakaatti ja sodaliittisormukset. Niissä on niin kaunis kiven kuvio :).

  


Italian reissukin tuli tehtyä ja Venetsiassa oli runsaasti Muranon lasihelmiä tarjolla. Hinnat olivat kuitenkin aikalailla samoissa tai jopa enemmän kuin Suomessa, joten paljoa en niitä ostanut. Tässä tuliaiset sieltä ja valmis rannekorukin. Sydämet odottavat vielä jatkokäsittelyä :).Halusin itselleni mukavan puuhelmistä tehdyn arkikorun ja tällainen syntyi. Kaulakoru on siis kaksinkertainen ja lyhyt puuvillanauhaan tehty. Tämä on Tuplaomppu.Tyttäreni Suvin tanssikoulussa oli jo kevätnäytös ja sinne tein tytön pitkän pinnan omaavalle opettajalle lahjaksi Faith -riipuksella varustetun kaulakorun, jossa mukana fasettihiottuja turkoosin värisiä jadekivihelmiä ja helmiäislasihelmiä. Toivottavasti nuori opettajatyttönen piti tästä!


Lopuksi vielä muutamia kevätmyyntiin tekemiäni kaulakoruja. Seuraavaksi saisikin taas alkaa valmistautumaan kesän torimyyntiin. Ajattelin kokeilla toreja myös Tampereen ulkopuolelle. Minut tapaa mahdollisesti Salon ja Uudenkaupungin toreilta tänä kesänä Tammelan ja Laukontorin lisäksi.


Fuksiaa aurinkoisiin kevätpäiviin :). Korussa simpukka-, lasi- ja helmiäislasihelmiä ja mallina keskipitkä pään yli menevä.Hopeoituja mutkaputkia yhdistelin tällä kertaa tumman roosan ja valkoisten helmiäishelmien kanssa.
 


Tämä hematiittisydän mulla on ollu jo pitemmän aikaa. Nyt vihdoinkin keksin laittaa sen tuollaiseen sammalenvihreään mokkanauhaan. Keskellä maitolasinen lasisydän.


Hopeoituja ovaali- ja pyöreitä linkkejä simpukkahelmien kera.

1 kommentti:

  1. Bongasin internetin ihmemaasta tällaisen blogin http://good-knits-road.blogspot.com/2008/11/neulottu-rannekoru-knitted-garter.html, jossa oli neulottu koruja. Tulit heti mieleen :)

    VastaaPoista