lauantai 2. huhtikuuta 2011

Tervetuloa mukaan uudet lukijat! Ilahtuneena huomasin myös tai itse asiassa mieheni kertoi, että sivuillani on käyty jo yli 1000 kertaa :). Itse en ole viime päivinä ehtinyt täällä käymään, joten minun ansiota se ei ole ;).

Kävin taas myös ostoksilla lempihelmikaupassani Bohemiassa. Sieltä ostan pääasiassa kaikki käyttämäni helmiäislasihelmet ja myymälästä löytyy myös upeita Preciosa -kristalleja kohtuuhintaan. Olen jo ystävystynyt kaupan omistajan Tainankin kanssa. Sen verran usein tulee vierailtua tuolla. Tässä tämän kerran ostokset.


Taina on muuttanut Suomeen Etelä-Afrikasta ja toi sieltä tullessaan mm. nuo ihanat fasettihiotut rondelli lasihelmet. Helmissä on todella upea kiilto. Lisäksi olen etsinyt kuumeisesti oikean sävyisiä violetteja helmiäislasihelmiä. Bohemiassa oli tuollainen ihana väriyhdistelmä simpukankuoresta tehtyjä helmiäishelmiä. Siitä löytyy sitä oikeaa violettia, mutta valitettavasti vain muutama helmi. Jatkan siis etsintöjäni.

On kyllä hienoa olla helmiin hurahtanut ja asua Tampereella. Meillä on useampi erittäin hyvä helmikauppa tässä lähiympäristössä. Tampereella on tosiaan tuo Bohemia ja myös Helmimeri, jossa on vaikuttava valikoima siemenhelmiä. Lähikunnista löytyy Nokialta Korutaivas, josta ostan lähinnä noita upeita simpukankuorihelmiä ja lukkoja sekä Ylöjärvellä on HelmiQ, jonka nettikauppa on kylläkin parempi valikoimaltaan ja hinnoiltaan entä kuin varsinainen myymälä. HelmiQ:ssa ostokset voi suorittaa netissä ja noutaa sitten myymälästä niin säästää postituskulut ja myymälästäkin aina tarttuu mukaan jotain kaunista :).

Olen avannut facebook -sivun SatuQ korut koruilleni ja helmiajatuksilleni. Käyhän tykkäämässä jos olet liittynyt kyseiseen foorumiin!

Tällä viikolla oli myös yksi uusi myyntikeikka. Sain kutsun esittelemään korujani paikalliseen reumayhdistykseen. Ihan hyvä myynti oli sielläkin. Tässä kuva myyntipöydästäni taannoisilla Naisten päivillä Kansalaistalo Mansikkapaikassa.



Ensi viikolla olemme lähdössä koko perheellä Pohjois-Italiaan lomailemaan viikoksi. Yritin jo etukäteen netissä surffailla löytyisikö sieltä helmikauppoja :). Vähän heikolta vaikutti. Ehkä paikanpäällä löydän kuitenkin jotain. Eiköhän sieltä ainakin Muranon lasihelmiä tartu mukaan!

Tässä vielä lopuksi kuva itselleni tekemästä kaulakorusta, jossa aitoja makeanvedenhelmiä ja niitä ihania Preciosa -kristalleja sekä tsekkiläisiä fasettihiottuja lasihelmiä.


4 kommenttia:

  1. Mistähän aloittaisi, niin paljon kaikkea ihanaa tässä postauksessa.... Upeita ostoksia Bohemiasta! Mun yksi kaveri käy myös siellä ostoksilla, täytyy varmaan itsekin käydä jos joskus siellä päin liikkuu. Kristallihelmet on niin ihania! Kuvassa eivät todella pääse oikeuksiinsa..

    Sun tuo myyntipöytä on todella houkuttelevan näköinen! Kaunis on tuo peili, mulla on ollu mukana vain rupusia käsipeilejä :D Kesälle pitäs keksiä jotain tollasta "ylellisempää" niin olis houkuttelevampi ;)

    Kävin liittymässä fb-ryhmääsi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Zannis liittymisestä Fb -sivulleni. Sullahan oli hurjan paljon tykkääjiä sun sivulla!

    Tänään oli harmillisen huono valo kristallihelmien kuvaamiseen. Halusin kuitenkin laittaa kuvan ostoksista ennenkuin hajotan nuo nauhat. En odota tuota kuvaa varten aurinkoista päivää ;). Voi olla, että jo tänään syntyy jotain noista helmistä!

    Olen ihan ajatuksella panostanut tuohon myyntipöytään. Viime kesänä kun olin torilla myymässä niin oli pakko keksiä jotain millä erottuu porukasta! Kun on kaunis esillepano niin korutkin pääsee oikeuksiinsa. Paljon sainkin palautetta, että mun pöytä torilla tosiaankin sitten erottui joukosta ja oli kaunis =).

    Niin ja jos tulet tänne Tampereen seudulle ostoksille niin musta saat seuralaisen ja yöpaikka löytyy meiltä! Tervetuloa!

    VastaaPoista
  3. Kaunis myyntipöytä ja todella ihania koruja sinulla! Tuo kunnollinen peili on kyllä tärkeä myyntipöydällä :) Blogisi on myös mielenkiintoinen, uusi tuttavuus minulle! :) Lisäsin itseni lukijaksesi!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Miina ja tervetuloa seuraamaan helmeilyäni :)! Pitäis taas vähän skarpata tän blogin kans.

    VastaaPoista